Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Arbeta med asfaltering i Stockholm är slitigt och det blir långa dagar

Att jobba med asfaltering i Stockholm är inget för dig som är klen. Bättre att ha en bakgrund som byggare, alltså kroppsbyggare. Då kan du orka jobba i många år om du fortsätter stärka kroppen.

Ska din kropp hålla många år inom branschen med asfaltering i Stockholm, behöver du vara rädd om din kropp på så sätt att du tränar den för att klara av det påfrestande arbete som väntar dig. Det är långa slitsamma dagar under hela den varma perioden och du får hålla på så länge det finns asfalt kvar. När den är slut brukar det vara så att du och dina polare kollar upp om det är ett annat gäng asfaltläggare i närheten som behöver hjälp att bli klara. Då åker ni dit och ser till att det blir klart innan ni också kan åka hem för dagen. Det här är ett yrke där alla hjälps åt.

Asfaltering är ett jobb för tuffingar

Tänk dig en arbetsdag som börjar tidigt på morgonen och slutar sent, kanske till och med en stund in på natten. Du står på en väg bland maskiner som är igång, bilar som passerar några meter från dig och ångor från en varm, mörk massa fyller luften. Solen gassar och du vet att du ska stå ut i många, långa timmar. Noggrannhet är A och O om det inte ska bli en halvmesyr, för det kommer att märkas tydligt både på vägen och så småningom i lönekuvertet eftersom det ger dåligt rykte. Läs mer om asfaltering på denna hemsida: https://www.asfalteringstockholm.nu/

2 Mar 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.