Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Asfalt i Stockholm som är bättre för miljön

En miljövänlig asfalt är den som håller länge. Det finns också asfalt som läggs med lägre temperatur och mindre koldioxidutsläpp. I Stockholm kan man få båda.

Asfalt är inte bara till för vägar. Det fungerar även på basketplanen, garageuppfarten, föreningens grillplats och många andra ställen. Privatpersoner, kommuner, företag, fastighetsägare och föreningar kan beställa asfaltläggning. Men för att få en riktigt tålig och hållbar asfalt måste man anlita en seriös aktör som vet hur man lägger asfalt anpassad för nordiskt klimat.

Kraftiga temperaturskillnader och våra skiftande årstider gör det förberedande markarbetet extra viktigt vid asfaltläggning. Precis som när man bygger ett hus eller en altan måste marken dräneras och prepareras med grus och makadam. Då kommer asfalten att bli jämn och stabil. Men asfalten måste också vara lagd på ett sådant sätt att regn och smältvatten rinner av den i rätt riktning.

Så mycket kostar det att lägga asfalt på garageuppfarten

Hur mycket asfaltering i Stockholm kostar beror på arbetets omfattning. Är det ny asfalt man vill ha på en yta som sedan tidigare är asfalterad blir markarbete mindre och asfaltbeläggningen billigare. Bästa sättet att ta reda på hur mycket det kommer att kosta är genom att ta in offerter från några olika företag som har asfaltläggning som specialitet.

Ett seriöst företag kommer på ett kostnadsfritt besök. Annars går det inte att ge en ordentlig och rättvisande offert. Den som är miljömedveten ser inte bara till priset utan väljer en asfaltläggare med moderna maskiner och mer miljövänlig asfalt.

10 Oct 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.