Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Byggföretag Stockholm - ta hjälp av proffs

Funderar du på att bygga om, renovera eller bygga nytt i Stockholm? Du är långt ifrån ensam. Svensken i allmänhet har aldrig tidigare lagt så mycket pengar på det egna hemmet som idag. Vi prioriterar hemmet och vi gör det framför resor, bilar och olika nöjen.

Detta gäller i allra högsta grad för personen i Stockholm där det även - utöver trivsel - finns en ekonomisk uppsida i att renovera: man får en bostad som ökar i värde och kan sälja den för ett betydligt högre slutpris. Det man emellertid alltid ska tänka på i samband med en renovering är att det i nio fall av tio lönar sig att anlita proffs.

Genom att anlita ett byggföretag i Stockholm så garanteras du ett fackmannamässigt jobb där en garanti lämnas och där du heller inte behöver betala alltför mycket pengar. Du kan, baserat på det senare, välja att anlita en byggfirma i Stockholm med ditt Rot-avdrag och genom detta också dra av 30% av den totala kostnaden.

Ta alltid hjälp vid mer komplexa projekt

Det handlar givetvis också om en avvägning och om att utgå från sig själv. Handlar det om att måla om i vardagsrummet eller om att sätta upp exempelvis en köksö så kan du säkerligen klara detta ganska hyfsat på egen hand - och få ett givande projekt att se tillbaka på.

Handlar det däremot om en större, mer komplex renovering så bör du alltid se till att ta hjälp. Ska du renovera exempelvis ett badrum så finns det ingen anledning att göra detta själv, där bör du anlita en byggfirma i Stockholm och gärna också göra det från start till mål.

Just badrum är, tillsammans med kök, de två mest populära rummen att renovera. Dessa har även en annan gemensam nämnare i att de båda har vatten och fukt som naturliga inslag och att det är just i dessa rum som flest anmälningar till försäkringsbolag sker. Inte sällan kommer dessa som en följd av en lekmannamässigt utförd renovering - och inte sällan så nekas man, som en följd av detta, också ersättning.

Det är värt att tänka på. Idag ställer försäkringsbolag helt andra krav vad gäller både dokumentation och på att en renovering - i exempelvis ett badrum - ska vara fackmannamässigt utfört. Det handlar om en ren investering att anlita en byggfirma i Stockholm sett till detta.

28 Dec 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.