Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Byggskyltar för att marknadsföra ditt byggprojekt

Att marknadsföra ditt byggprojekt är avgörande för att locka potentiella köpare när du bygger fastigheter för försäljning. Genom att använda byggskyltar kan du visa upp alla fördelar med ditt bygge på ett effektivt sätt.

En ny fastighet under konstruktion, som är avsedd att rymma kontor, kräver noggrann marknadsföring för att locka intresserade företag. Erik, ägaren till byggprojektet, insåg vikten av att synas och beställde därför byggskyltar för att maximera exponeringen.

Morgon- och eftermiddagstrafiken utgör en ström av potentiella hyresgäster. Genom att se skyltarna som marknadsför företagshotellet varje dag kommer budskapet att etsa sig fast i deras minnen och tankar. Det är så idéer om att flytta till nya lokaler ofta uppstår. För att göra dessa byggskyltar ännu mer synliga har de utrustats med belysning som aktiveras under de mörka timmarna på dygnet.

En framgångssaga för byggskyltar

Redan innan bygget var färdigt fick Erik ett samtal som skulle leda till en betydande affär. Ett framstående internetföretag var inte bara intresserat av att hyra kontorslokaler, de ville hyra samtliga sex våningar. Erik kunde knappt tro sina öron. Det visade sig att det var just genom byggskyltarna som affären hade inlett sin gång.

VD:n för internetföretaget hade passerat byggplatsen under flera veckor och idén att byta till dessa nya lokaler hade gradvis tagit form. Till sist hade det blivit självklart för företaget att genomföra flytten. Med hjälp av jurister upprättades ett hyresavtal och inom kort var alla papper klara. Fastigheten var uthyrd och snart skulle pengarna börja strömma in.

20 Oct 2023

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.