Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Dags att renovera badrum i Stockholm

Ibland är det bra att inte tänka på hur levnadsförhållandena blir när man ska renovera badrum i Stockholm. Det är trots allt slutresultatet som är det viktiga.

Maggan och Nils-Erik hade länge funderat på att göra om i badrummet. Det var femton år sedan sist. De hade satt sig ner för att gå igenom vad de ville ha. Skulle det bli dusch eller badkar? Som tur var hade de samma smak när det kom till färg och inredning så där blev det inga diskussioner

De hade fått ner allt på papper samt letat fram de inventarier, som handfat och toalett, de ville ha. Nu var det dags att skicka iväg en förfrågan till hantverkare för att se vad de kunde få för pris på denna badrumsrenovering i Stockholm. I mailet de skickade lade de till att de ville använda rotavdrag för arbetskostnaderna.

Nu skulle de renovera badrum

Snart fick de svar och gladdes åt att de räknat bra och offerten stämde således med deras gissning. En hantverkare kom förbi för att ta en titt och även för att kunna räkna ut den exakta mängden material och tid som de behövde för arbetet och för att forsla bort allt skräp som blev över.

När planeringen var klar satte arbetet igång. Paret hade inte räknat med att det skulle vara folk där hela dagarna, att badrummet inte kunde användas och att det blev skräpigt. Till sist bokade de in en resa till Spanien för att få lugn och ro. När de sen kom hem var allt besvär glömt och de gladde sig åt det nya badrummet.

21 Nov 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.