Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Därför ska du låta en målare i Örebro måla ett halvt rum

Hyr in en målare i Örebro för att måla två av rummets fyra väggar. Då kan du smygkika på hur han gör och lära dig ett och annat om hur man för en pensel.

Många tycker det är roligt att utföra måleriarbeten på egen hand. Andra tycker det är en enda lång, kladdig plåga. Oavsett vilken grupp du tillhör kan det vara värt att slå en signal till en riktig målare innan du sätter igång. Det finns nämligen en hel del tricks som kan göra livet lättare för dig.

En målare sitter inne med djupa branschkunskaper vad gäller allt vad färg heter. Bara det att blanda till rätt nyans är en hel vetenskap. Att dessutom måla utan att lämna fula penseldrag efter sig på väggen. Är det första gången du försöker dig på att måla en vägg kan du behöva hjälp.

Målare som ofrivillig lärare

Sannolikt kommer inte en målare i Örebro ha tid att ta sig an dig som praktikant. (Fråga kan du visserligen alltid.) Men du kan komma runt det genom att hyra in en målare att göra halva jobbet. Det finns inget som säger att du inte kan låta målaren måla två av rummets fyra väggar, samtidigt som du själv kladdar på de två andra.

Då kan du smygkika på hur den proffsiga målaren gör, och inte bara få ett måleriarbete utfört utan även en lektion i måleri på köpet. Kanske kommer målaren förstå att du har tjuvat till dig gratis undervisning, kanske inte.

31 Aug 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.