Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

En klassisk arkitektbyrå i Stockholm

Om du utbildar dig till arkitekt kommer du troligtvis ha ett omväxlande och fascinerande jobb i många år framöver. Det byggs alltid nya hus i Stockholm och du kan vara en av de som ritar dem.

I Stockholm finns det gott om folk som vill ha tillgång till en arkitekt när de vill ha gjort en ombyggnad eller när de vill bygga nytt. Det byggs en hel del i hela Stockholms län och kommer förmodligen fortsätta göra det. Staden växer och med det följer behovet av bostäder. Du kan alltså vara arkitekt för en privat liten människa eller arkitekt åt ett stort byggföretag som vill uppföra många vackra och moderna hus. Andra byggföretag kanske hellre vill uppföra en hel liten by av gammaldags hus med ny stil. Är du den arkitekt alla väntar på och behöver?

Frågan är om du vill ha en utbildning till arkitekt för hus eller landskap?

Oavsett om du vill ha en utbildning som arkitekt med inriktning på hus eller om du hellre vill inrikta dig på landskap så behöver du genomgå en utbildning med 300 högskolepoäng. För att du ska klara av det måste du gå i skolan i fem år. Med andra ord sagt är det alltså inte gjort i en handvändning att bli arkitekt. Det kräver sin man eller kvinna för den här utbildningen. Först läser du en kandidatexamen och sedan blir det en masternivå. Sedan är det klart och du kan ge dig ut i arbetslivet och skapa hus och landskap för människor att leva i. Läs mer om arkitekti på denna sajt: https://www.arkitektstockholm.biz/

13 Mar 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.