Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

En rullställning är perfekt då man ska måla om fasaden

Har ni tänkt att renovera och måla om fasaden under semestern? Det finns företag där man kan hyra rullställning. Det gör arbetet mycket enklare och säkrare.

Ska man måla om fasaden, renovera fönstren eller byta hängrännorna är det viktigt att man också tänker på säkerheten när man utför arbetet. En stege kan lätt glida iväg och det går heller inte att hålla i sig när man har penseln i ena handen och målarburken i den andra. Bättre är då att använda sig av en rullställning.

En rullställning är som en mindre arbetsplattform på hjul. Den är stadig och gör att man kan arbeta säkert utan att hålla i sig. Men arbetet går också mycket snabbare då man slipper springa upp och ner på en stege. En rullställning täcker också en större yta vilket gör att man inte behöver flytta den lika ofta som en stege.

Hyr din rullställning

Man behöver inte köpa en rullställning då det finns företag som hyr ut dem, vilket är mer ekonomiskt. En rullställning anpassas efter behov och kan monteras till en höjd på två till åtta meter. Då det är viktigt att rullställningen monteras på ett säkert sätt, får man alltid hjälp med detta av företaget man hyr av.

Ska man hyra en rullställning kan det löna sig att jämföra priser genom att ta in offerter från mer än ett uthyrningsföretag. Detta eftersom priserna kan variera en hel del. Generellt baseras priset på den tid man hyr rullställningen. Därför gäller detta: planera renoveringsarbetet noga i förväg så att arbetet inte avstannar.

14 Sep 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.