Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Fogfria golv har inga skarvar

Fogfria golv är en helgjuten, slät yta som är mycket lättstädad. Det kan inte samlas smuts någonstans, utan allt försvinner i ett svep. Dessutom är golven både reptåliga och slitstarka.

Golvet är gjort av ett speciellt plastmaterial som är mycket smutsavvisande, och det har egenskaper som gör det lätt att hålla bakteriefritt. Inom industrin, men även i hemmet och på institutioner vill man kunna städa snabbt och enkelt och med bra resultat. Ett lekrum, till exempel, där det vistas många små barn, måste hållas rent och allergivänligt. Inom industrin krävs det också daglig städning.

Njut av fogfria golv

Inte minst den som ska städa njuter av en ren och hel yta, där man slipper gnugga och skrapa. Gamla tiders golvplattor med fogar är ett minne blott, och det finns inga smutsgömmor som kräver arbete om man väljer fogfria golv. Det är lönsamt att byta ut sina urgamla golv, när man tänker på vinsten med det. Man får det rent på kortare tid, och det är också snyggt att se på ett golv utan sprickor och revor.

Gamla linoleummattor, för att inte tala om gamla heltäckningsmattor, kan med fördel bytas ut mot fogfria golv. Teknikens uppfinningar visar sig i en hel mängd nya material som är framtagna för att ha bästa prestanda och användarvänlighet. Det är skönt att slippa gå runt på ett betonggolv på en industri. Fogfria golv är det som efterfrågas nu, av många anledningar, inte minst estetiskt. Det behöver inte kännas som en tråkig fabrik någonstans längre.

28 Mar 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.