Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Fynda markiser i Göteborg till nya altanen

Har ni byggt en altan? Härligt! Då kanske ni också behöver en stor och rejäl markis att använda som skydd för solen. Då ska ni köpa markiser i Göteborg.

När sommaren är på intåg, så ser de flesta fram emot att få vara utomhus så mycket som möjligt. Solens strålar letar sig fram och värmer mer och mer för varje dag. Det är väl härligt. Men ibland kan det ju faktiskt vara ganska så skönt att ha en plats för att hänga i skuggan också.

På er nybyggda altan har ni bara sol nästan hela dagen. Visserligen är det väldigt härligt, men ibland kan det vara skönt med lite svalkande skugga under de mest heta timmarna på dagen. Ni behöver skaffa någon typ av solskydd som ni enkelt kan dra för när det behövs.

En markis för svalkande stunder på altanen

Ni behöver titta på markiser i Göteborg helt enkelt. Ni vill ha en stor och fin markis som täcker större delen av soffgruppen på er altan. Den ska gärna gå ton i ton med resten av husets exteriör och de färger ni har på huset. Ni letar online men bestämmer er sedan för att ni behöver se dem i verkligheten.

Ni väljer sedan en markis i blått. Det är en enfärgad markis istället för en randig som ni hade planerat att köpa innan. Den blåa färgen på markisen smälter väl in tillsammans med huset och den är så pass stor att den täcker hela soffgruppen.

15 May 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.