Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Ge hemmet en uppfräschning lagom till jul

Snart börjar den tid på året som många älskar mest av allt - nämligen julen. Vi vill pynta och göra fint inför årets mysigaste tid, men visst vore det härligt med en uppfräschning av hemmet också?

I juletider när de allra flesta av oss - vi som firar jul i alla fall - börjar pynta och sätta fram adventsljusstakar så görs det ofta en rejäl julstädning innan. Man vill göra rent och damma överallt innan alla de små tomtarna och änglarna ska placeras ut, men det här året vore det kanske trevligt att ge hemmet en lite större uppfräschning än så? Varför inte sätta upp lite nya tapeter i något av rummen eller kanske måla om i köket innan julen är kommen? Leta reda på en målare i närheten av er som kan hjälpa till med detta.

Njut av ett nymålat kök eller vardagsrum till jul

Att måla eller sätta upp tapeter är egentligen inte så krångligt, men det är inte heller ett jobb som passar vem som helst. Det finns dock gott om professionellt folk som arbetar med detta. Bor ni i Stockholm och letar efter en målare på Östermalm som kan komma hem och hjälpa er fräscha upp väggar och tak så borde det inte vara så svårt att finna. Se bara till att boka företaget i tid då de kan ha mycket att göra. Vill ni ha det nymålat lagom till advent så är det till exempel god tid att sätta fart med det ganska så snart.

2 Nov 2020

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.