Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Golvläggare i Uppsala vet vad de gör

Anlita en golvläggare om du har ett gammalt hus i Uppsala. Han kommer att tipsa om vilket golv som bäst passar husets stil. Be gärna att få se referensfoton.

I Uppsala finns många vackra gamla hus. Den som har haft turen att komma över ett sådant fint hus blir kanske sugen på att renovera och fixa till huset så att det passar ens egen stil. Då ska man tänka på att trender kommer och går men att det klassiska består. Det kan bli väldigt konstigt att försöka få till en modern stil i ett äldre hus.

I ett vackert gammalt hus är till exempel trägolv det enda rätta. Allt annat är en styggelse. Har man riktig tur så kanske det ligger ett fint gammalt trägolv med breda plankor under det där fula plastgolvet som någon tidigare ägare lagt in.

En golvläggare kan ge tips

Man kan verkligen fråga sig hur man kan få idén att lägga ett plastgolv ovanpå ett vackert gammalt trägolv. Sannolikt har det berott på att man under en viss tidsperiod prioriterade att ha det lättstädat, men ändå.

Om det inte finns ett underliggande golv som går att återställa, så är det bara att anlita en golvläggare. Man kan gärna be denne att komma och titta innan man bestämmer vilket golv man ska ha. Han har garanterat bra förslag att komma med, som passar husets karaktär. Han har nämligen säkert gjort många liknande jobb förut. Det är bara att be om referenser. Kanske har han till och med foton att visa. Kontakta en golvläggare via denna sajt: golvläggareuppsala.nu

12 Aug 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.