Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Golvslipning med efterbehandling i Göteborg

Har ni en gulnad och trist parkett? Genom att slipa och efterbehandla golvet kan det få nytt liv. Här kommer några tips om golvslipning för er i Göteborg.

Att slipa om en gulnad och trist parkett är betydligt billigare än att lägga in ett nytt trägolv. Låter man dessutom en professionell golvläggare utföra slipningen blir golvet lika snyggt som om det vore nytt. Genom att renovera och slipa om golvet gör man också något gott för miljön.

Har man tröttnat på sitt trägolv eller vill ha en förändring kan man välja en annan efterbehandling än man haft tidigare. Det går exempelvis att färga in trägolv ljust eller mörkt. Vill man ha en mjukare känsla och plocka fram träets vackra ådringar kan man välja att i stället olja in golvet. Fråga gärna golvläggaren om råd och tips på passande efterbehandlingar.

Anlita ett företag som är specialiserat på trägolv och golvslipning

Som privatperson kan man använda sig av rotavdraget vid golvslipning. Men det kan ändå vara bra att ta in offerter från några olika golvläggare i Göteborg som erbjuder golvslipning för att jämföra priser. Företaget man anlitar ska givetvis ha F-skattebevis och vara specialiserat på trägolv och golvslipning.

Ett seriöst företag lämnar också en generös garanti på både golvslipning och material. Innan slipningen påbörjas skriver man också ett ordentligt avtal som beskriver det som man har kommit överens om. Då minimerar man också risken för missförstånd och allt klargörs som exempelvis totalpris, efterbehandling och när golvet ska vara klart. Anlita ett företag som fixar ditt nya golv här: golvslipninggöteborg.net

2 Nov 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.