Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Har du ömtåliga problem?

Fönster är känsliga även om de kan tåla en del. Har du haft otur behöver du antagligen snabb hjälp. Moderna fönster är tåliga och bra för inomhusklimatet - har du funderat på fönsterbyte?

Vi är moderna människor i en modern värld. Tanken på hus utan fönster känns som en kontext från en saga. Fönster ger oss utsikt och ljus i våra fastigheter och är helt enkelt oumbärliga. Ett trasigt fönster innebär problem på många olika sätt. Beroende på årstiden kan det betyda ett mycket kallt hus eller ett hus invaderat av mygg och andra insekter. Ett trasigt fönster innebär också ofta en stor otrygghet med tanke på inbrott och inkräktare av det mänskliga slaget. Snabb hjälp är alltid av största vikt då det gäller en krossad ruta!

Vanliga problem med fönster

Som tur är händer det inte väldigt ofta att vi får rutor som gått sönder. De flesta av oss kanske till och med går genom livet utan att det händer mer än någon enstaka gång trots bollspelande barn i olika åldrar. Men när det väl händer är paniken ofta nära och en snabb lösning behövs. Många av oss kommer att behöva byta fönster i våra hem någon gång. Fönster och ramar och karmar åldras. Äldre fönster har inte alls samma kvalitet vad gäller att hålla kyla och värme på rätt sida rutan. Det kanske man inte från början upplever som ett problem men sanningen är att ett fönsterbyte ofta gör en hel del positivt med din värmeförbrukning och därmed också med din elfaktura. Alla önskar vi så mycket ljus och så mycket utsikt som möjligt från våra fönster. Samtidigt är det ingen god idé att låta värmen försvinna ut. Nytt glas ger dig helt andra värden och helt andra kostnader.

En glasmästare att lita på

Du har kanske också glas som utgör extremt snygga inredningsdetaljer i ditt hem? Eller så önskar du bara att du hade det? Prata med en glasmästare så kan hen kanske hjälpa dig förverkliga drömmen. En bra glasmästare är en glasmästare som kan befinna sig på plats lite snabbare än snabbt. När glasrutan gått sönder och regn och snö och kall luft strömmar in är livet ganska svåruthärdligt. Därför behöver du satsa på ett glasmästeri med ordentliga resurser. Erfarenhet och rätt utrustning är bra. Kombinerat med rätt inställning blir det ännu bättre. Kontakta din glasmästare både i tider av nöd och när du har roligare ärenden.

28 May 2020

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.