Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Köpa stenskiva i Göteborg

En mycket viktig detalj i det nya köket är bänkskivan. Det krävs en hel del fundering innan man bestämmer sig för stenskiva eller marmorskiva i Göteborg.

Köksplaneringen hade inte gått helt smärtfritt. Både Erika och Bengt var glada att de hade ett kök som fungerade för det verkade som det skulle ta tid innan de kommit överens om vissa saker. En av dem var bänkskivan. Bengt ville ha en robust bänk, medan Erika ville ha en som var snygg, även om de fick tumma på kvaliteten.

Nu hade de beslutat att åka till Göteborg för att få lite större utbud att välja mellan. Trots att de inte kunde tro det var resten nu bestämt. Så det var bara denna lilla detalj som var så otroligt viktig för hela finishen. Båda försökte hålla uppe den trevliga stämningen för att inte börja tjafsa igen.

Stenskiva som passade bägge

När de kom till det valda företaget möttes de av en säljare. De hade bokat tid så denne visste vad de var där för. Han frågade vilka deras kriterier var. De trodde han skulle bli bekymrad men säljaren bara nickade förstående. Sen började han berätta om en bänkskiva som han trodde skulle passa dem båda.

Han visade dem en bänkskiva som såg ut som marmor. Berättade att den var slitstark och kunde lagas om den mot förmodan skulle gå sönder. Båda såg hänfört på skivan och nickade. Det visade sig att denna stenskiva i Göteborg var gjord av komposit. De blev förvånade men det fick dem inte att ändra sig.

30 Oct 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.