Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Målare Bromma - unna dig lyxen av ett proffsjobb

Dags att måla om i bostaden i Bromma? De flesta som målar om i hemmet gör detta med en tanke på en både effektiv och prisvärd förändring. Få renoveringar når samma höga höjder som ett måleri gör gällande just detta. För en rimlig summa ger man bostaden ett helt nytt uttryck.

Men, det många glömmer bort är att det också handlar om en ganska krävande resa från start till mål. Har du inte tiden som krävs? Anlita en målare i Bromma!

Det många tänker sig då det kommer till måleri är att det handlar om att applicera ny färg på en yta. Det handlar om betydligt mer än så. Den romantiska bilden av ett måleri som man ser i olika filmer stämmer föga överens med verklighetens målerijobb. För att lyckas med ett måleri så måste man dels ha gott om tid, man måste ha rätt verktyg och man måste också ha ett öga för detaljer.

Grundarbetet gör stor skillnad

Ser man till hur en professionell målare i Bromma arbetar så kommer denne att lägga ner lejonparten av tiden på att förbereda den yta som ska målas. Oavsett om det handlar om en vägg, om ett tak, om ett golv eller om dina köksluckor så kommer den målare du anlitar att lägga ner tid på att spackla, slipa, tvätta och i övrigt göra ytan mottaglig för färgen.

I procent så läggs ungefär 80 % av tiden på detta - resten läggs på att måla. En lekman? Ja, denne - och säkerligen även du - lägger ungefär 20% på att förbereda ytan och 80% på att måla. Däri ligger den stora skillnaden.

Använd rot-avdraget för en målare

Rent generellt så tjänar de allra flesta på att välja professionell hjälp även då det kommer till interiörmålning. Att man tar hjälp med exempelvis fasadmålning är mer av en självklarhet, men även då det kommer till att måla om på insidan av hemmet så bör man överväga en målare.

Det handlar om ett jobb med en betydligt högre verkshöjd än vad man själv kan leverera och då det dessutom inte handlar om några enorma summor så finns det heller inga ekonomiska hinder.

Du kan även använda dig av Rot-avdraget och anlita en målare i Bromma med en skatterabatt motsvarande 30 % av den totala kostnaden för arbetet. Vi skulle definitivt råda dig att luta dig tillbaka och njuta av ett resultat som slår både dig och dina framtida gäster med häpnad.

7 Dec 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.