Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Målare i Hägersten kan bli din högra hand

Målare i Hägersten är specialister på att måla och behandla ytor på alla tänkbara sätt. De gör noggranna förarbeten innan de ens tänker på att börjar måla.

Att göra ett grundligt förarbete är A och O när man ska måla eller tapetsera. Här gäller det att kunna hantera spackelspaden och att klara av att stå i slipdamm tills allt är slipat till en jämn och fin yta. Då först kan man lägga på grundfärg och låta det torka. Sedan återstår det roliga.

Det är roligt att se ett arbete växa fram och ta form. Veta att det har gjorts efter alla konstens regler för att bli så perfekt det någonsin kan bli. Se resultatet framför ögonen och känna sig stolt över allt arbete som är nedlagt för att lyckas helt och fullt med uppgiften.

Målare i Hägersten till din tjänst

Det är inte alla som tycker att det är vare sig lätt eller roligt att måla. En målare i Hägersten hör till dem som tycker det. Det är en sådan målare du ska vända dig till om du vill ha utfört den hushållsnära tjänst som måleri faktiskt är. Det innebär att du kan få ett avdrag på din räkning från målaren.

RUT-avdrag kallas det avdrag som du får göra när du har anlitat en firma för hushållsnära tjänster i hemmet. Det innebär i praktiken att du får betala mindre för arbetskostnaden och att staten betalar mellanskillnaden till den hantverkare som utfört tjänsten.

5 Nov 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.