Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Måla fasader i Stockholm - Så går det till!

Att ta hand om fasaden på dina fastigheter är en viktig del av att hålla huset i toppskick. Det ger inte bara ett skydd mot väder och vind, det ger också en tillfredsställelse att se sitt hus i fint skick varje dag. Här är allt du behöver veta om fasadmålning i Stockholm.

Fasadmålning som investering

En fasadmålning är en investering som håller länge. Oavsett vilket material ditt hus är byggt av kan det målas med olika färger. Träfasader, putsade hus och tegelhus kan alla få en ny färg på ytan. Och det finns flera sätt att ta hand om fasaden på ett hus. Som fastighetsägare i Stockholm och omnejd finns det god hjälp att få från experter på fasadmålning.

Material och fasadmålning

Fasadmålning är en investering som håller länge, oavsett vilket material ditt hus är byggt av. En träfasad kan målas med olika färger, likaså gäller det om du valt att ha ett putsat hus. Till och med ett tegelhus kan få lite färg på ytan. Det finns dock flera sätt att ta hand om fasaden på ett hus och du kan tryggt räkna med att de som sysslar med fasadmålning i Stockholm har god koll på detta. Vare sig du har en villa, liten stuga eller äger flera fastigheter finns det god och adekvat hjälp att få.

Fasadmålning och det inre

Efter att den yttre fasaden har fått sin målning är det dags att ta sig en titt på den inre sidan av fastigheten eller den lilla stugan. Om du har en stor fastighet med många rum, skrymslen och vrår i din ägo och inte är så händig själv gör du nog bäst i att anlita en målerifirma. Har du en liten stuga kanske du klarar av att måla och fixa hemma. Men det är inte alla som har vare sig tid eller lust för den här typen av arbete. Då är det lättare att vända sig till ett företag som har fasadmålning och interiör som sin specialitet.

Andra delar av ditt hus som också behöver ses över är taken och golven. Även de behöver ses över med jämna mellanrum. I en del hus finns det gott om snickerier runt fönstrena på utsidan men även inomhus när det gäller ornament i taket och utsirade trappräcken.

Läs mer här www.fasadmålningstockholm.com.

16 May 2023

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.