Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Målare i Stockholm fixar jobbet

Målare i Stockholm fixar måleri och tapetseringar för både företag och privatpersoner. Måleriarbetet blir gjort i tid och är både professionellt och snyggt.

Att renovera lägenheten var inget Ylva hade planerat när hon köpt den. Lägenheten såg fin och trevlig ut när hon var på visningen men sanningen visade sig vara en annan. De tidigare ägarna hade målat runt tavlor och möbler istället för att fixa hela väggen. Köksväggen hade ingrodda tomatfläckar bakom bokhyllan som de hade haft. Hon suckade.

Tanken var ju att flytta fortast möjligt från nuvarande bostad. De hade separerat officiellt och hon ville inte bo kvar i Fruängen längre. Äntligen skulle hon bo centralt i Stockholm, innanför tullarna. Men väggarna sa att hon vackert fick stanna kvar tills hon lyckades måla om. Med händigheten som bortblåst visste hon inte vad hon skulle göra.

Målare med professionalitet

Plötsligt kom hon på att väninnan anlitade en målare i Stockholm som gjorde ett superbra jobb på ingen tid alls. Ett samtal till firman och hon släppte fram alla känslor om vart annat. Tårar och skratt, flytten skulle ske om två veckor. Äntligen skulle det nya livet levas!

Vid ett besök i färgaffären hittade Ylva snygga tapeter och härliga färgnyanser som målerifirman fick NCS-nummer på. Några dagar senare hälsade hon på i sin blivande lägenhet och gick runt och njöt av arbetet som målarna gjorde. Nu skulle det bli hennes lägenhet, med hennes stil och möbler. Det hade tagit många år av både småbarnsliv och samboår, men nu kunde inget stoppa henne. Nu var det hennes tid.

29 Sep 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.