Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Målare i Stockholm gör bästa jobbet

En målare i Stockholm kan anlitas för att måla inne och ute. För ett bostadsrättshus kan målning av trapphuset ge ett bättre första intryck och höja värdet.

Den som arbetar som målare i Stockholm kommer alldeles säkert aldrig riskera att stå utan jobb. Det hör till naturlagarna att vi sliter på möbler och inredning i våra bostäder. Dessutom gör trender som kommer och går att man gärna vill förnya och måla om emellanåt. Särskilt gäller detta såklart när man har skaffat sig en ny bostad. Då vill man gärna sätta ny prägel på den.

Utvändig målning av hus med jämna mellanrum är också en nödvändighet. Väder och vind sliter på färgen och för att fasaden inte ska fara illa behövs det emellanåt att man skrapar, rengör och lägger på ett nytt lager färg.

Anlita målare för att förnya trapphuset

Det är alltid mer jobb än man tror att måla och i värsta fall behövs det särskilda anordningar för att komma åt att måla de övre delarna av huset. Då är det tur att det finns professionella målare att vända sig till. De har den bästa utrustningen och förutsättningarna för att kunna göra ett jobb som håller i många år framöver.

I ett hus med bostadsrättslägenheter har trapphusets utseende oväntat stor betydelse. Det ger det första intrycket av huset. Ett estetiskt tilltalande trapphus i snygga färger kan ha större påverkan på lägenheternas pris än man kanske tror. Det finns alltså all anledning att anlita en målare även för uppfräschning av trapphuset i ett bostadsrättshus. Läs mer om målning på denna sida: https://www.malarestockholm.nu/

21 Jun 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.