Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Passersystem säkrar lokalerna för företag i Örebro

Passersystem är perfekt för företag i Örebro som bedriver verksamhet där det är viktigt att veta vem som befinner sig i vilken lokal vid vilken tidpunkt.

Moderna passersystem som går att programmera efter behov och önskemål har en rad fördelar som traditionella system med lås och fysiska nycklar saknar. Till exempel kan du få full kontroll över vilka som vistas i dina lokaler, och vid vilka tidpunkter. Du kan också helt glömma bort allt trassel som uppstår när någon tappar bort en nyckel.

Säkert är du medveten om hur dyrt det är att byta lås. Men också hur viktigt det är att göra det så fort någon av dina anställda tappat bort sin nyckel till kontoret eller verkstaden i Örebro. En fysisk nyckel kan hamna precis var som helst, och hittas av vem som helst. Med ett passersystem kan du vara betydligt mer avslappnad gentemot slarvern som tappat sin bricka. Det är bara att spärra brickan.

Passersystem både spärrar och öppnar dörrar

Du kan också få ett system där vissa personer har tillgång till avskilda delar av era lokaler. Om du driver ett företag där det till exempel råder sekretess runt vissa delar av verksamheten är detta en mycket bra funktion.

Även om alla dina medarbetare är helt pålitliga, kan du av flera skäl behöva begränsa antalet personer som har tillgång till ett visst rum. Ett passersystem är alltså perfekt för dig som behöver hålla dörren stängd för vissa, men öppen för andra. Och som inte vill behöva byta lås stup i kvarten. Läs mer om fördelarna med passersystem här: www.passersystemörebro.se

26 Jul 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.