Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Rivningsfirma i Stockholm rensade badrummet

När ett nytt badrum ska byggas kan det ibland involvera att väggar tas bort. Då kan det vara klokt att som ägare av ett hus i Stockholm ta hjälp av en rivningsfirma som besitter kunskaperna.

Det nya huset tickade nästan alla boxarna för Wilmer och Elisabeth. Det enda som inte var perfekt var badrummet. Det var för litet. Men efter lite funderingar insåg de att de genom att riva en vägg till ett litet förråd kunde få ett badrum som passade önskemålen.

För att ta reda på om det var möjligt kontaktade de en rivningsfirma i Stockholm. De skulle skicka en av sina anställda för att göra en första kontroll.

Drömmen skulle bli verklighet, lovade rivningsfirman i Stockholm

Hantverkaren konstaterade att väggen de ville riva inte var bärande. Om de önskade kunde rivningsfirman riva väggen och även ta bort det gamla kaklet. Wilmer frågade om de var tvungna att flytta ut under själva rivningen. Något de inte behövde göra, visade det sig. Visst skulle det bli en del oljud men det skulle ske under dagen då de båda var på jobbet.

Rummen skulle förseglas så att övriga huset inte utsattes för allt damm. Dessutom skulle rivningsfirman ta bort allt material som blev liggande efter rivningen.

Wilmer tyckte att det lät riktigt bra och undrade när de kunde börja. Han var ivrig att tillsammans med sina kompisar, som liksom han hade olika hantverk som profession, få sätta igång med att skapa ett lyxigt spabadrum att få njuta av under kalla dagar.

Mer info: https://www.rivningsfirmastockholm.se/

16 Sep 2021

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.