Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Rörmokare i Göteborg som även kan rycka ut akut

Har ni stopp i avloppet? Eller har ett rör sprungit läck? Det finns rörmokare i Göteborg som även kan rycka ut akut. Här kommer några användbara tips.

Stopp i avloppet eller ett läckande rör är båda problem som kan leda till fuktskador. Märker man att allt inte står rätt till ska man så snabbt som möjligt ringa efter en rörmokare eller vvs-installatör. Det finns rörmokare som har journummer och som kan rycka ut akut.

I väntan på rörmokaren kan det vara klokt att stänga av vattnet för att försöka minimera skadorna. Är det ett rör som läcker kan man försöka stoppa flödet med tygtrasor. Fast är det ett rör med varmvatten som sprungit läck måste man se upp så att man inte skållar sig. Försök även samla upp vattnet som läcker ut genom att placera en hink eller bunke under röret.

Hur mycket kostar det att anlita en rörmokare i Göteborg

Enklaste sättet att hitta en rörmokare i Göteborg med jour är genom att söka på nätet. Det bästa är att välja en rörmokare i närheten av där man bor eftersom man då får hjälp mycket snabbare. Men också för att det brukar bli billigare eftersom man normalt också får betala för rörmokarens restid.

Hur mycket det kostar att anlita en rörmokare akut beror på arbetets omfattning och vilken tidpunkt på dygnet man behöver hjälp. Det behöver nödvändigtvis inte kosta mer än ett i förväg bokat uppdrag. En seriös rörmokare ska kunna bedöma i förväg hur mycket det ungefär kommer att kosta.

27 Apr 2023

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.