Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Så du kan njuta av din egentid

Trots att man är jättespänd, haft en stressig dag, eller bara allmänt dålig så finns det ställen som kan få en att slappna av. Som i ens hem, man sjunker ihop och känner varenda muskel slappna av.

Dagarna i Stockholm kan minst sagt vara stressiga. Även fast man inte själv har mycket att göra, är det lätt att bara hänga på det höga tempo som hålls. Efter en heldag på stan är man helt slut i både huvud och kropp. Då är det så skönt att få komma hem och bara slappna av. Tappa upp ett varmt bad, sätta på lite ljus, ljud och en ansiktsmask. Det är kvalitetstid det, och något som får en att slappna av. Visst hade det funnits plats för en del förändringar, som andra väggar. Större badkar, bättre anpassade golv inne i ett badrum. Men allt kommer tids nog, förhoppningsvis.

När tiden är inne

Det är inte värt att påbörja något förrän man har pengarna för det. Att påbörja en renovering där man bara kan göra halva är inte lönt. Därför är det en massa sparande innan man påbörjar sin badrumsrenovering i Stockholm. Men det stoppar en inte från att kolla upp lite fler saker. Som vem ska få göra renoveringen? Kan de ge en offert redan innan så man vet på ett ungefär vad man behöver spara ihop? Glöm inte bort att kolla upp det inräknat med rot-avdraget som ofta gäller när man anlitar hantverkare. Det är vissa krav för att få det.

21 Aug 2021

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.