Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Så får ni en platsbyggd garderob i Stockholm

Det är inte så svårt som det låter, och ni behöver inte ha några kunskaper för att kontakta en expert som gör en platsbyggd garderob till hemmet Stockholm.

Platsbyggd garderob låter verkligen lyxigt. Och tro det eller ej, men det är till och med lyxigare än det låter. Det är faktiskt något som borde vara en mänsklig rättighet, eller åtminstone en byggteknik som används i varje hus och hem. Det är dock inte så enkelt att göra det på egen hand, men med hjälp av proffs så kan ni snart få en snygg platsbyggd garderob.

Det börjar med att ni kontaktar proffsen, och sedan tar vi det därifrån. När ni har bestämt er för var ni vill ha garderoben, och vilka andra förväntningar ni har – till exempel, vad ska förvaras i garderoben? – så kan proffsen snart sätta igång med planeringen.

När man bygger en platsbyggd garderob så ska det synas att det inte är något som ni köpt i en vanlig möbelaffär. Det är såklart enkelt att köpa en garderob och stuva in allt man kan, men risken är att ni inte utnyttjar hela ytan, att ni inte hittar en garderob i rätt storlek eller att det inte blir snyggt.

En platsbyggd garderob som smälter in

Det är väl inte så svårt att skruva fast några plankor och ett räcke för galgar? Men passar det verkligen in i husets stil och känsla? I ett hem handlar det inte bara om att det ska vara praktiskt. Det är faktiskt lika viktigt att det känns bra, och att det passar för husets stämning. Ett hus från 1920 ser annorlunda ut än ett hus från 1970, och så vidare.

Proffsen kommer först att mäta utrymmet och sedan fundera på hur de kan få garderoben att verkligen smälta in och passa med tidigare använda material och stilar. Det gör att er garderob kommer att kännas som hemma på en gång, så fort den är på plats.

Så smart egentligen. På nolltid kommer ni att få det förvaringsutrymme ni behöver. En platsbyggd garderob har inga gränser. Har ni egna idéer, eller önskar ni ett färdigt förslag? Oavsett vad ni har för drömmar så kan en platsbyggd garderob vara lösningen.

7 Sep 2023

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.