Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Skydda din fastighet med brandisolering

En brand kan ödelägga en byggnad snabbt och det är svårt att få stopp på den när den väl är igång. Förebygg detta med en bra brandisolering så att du kan rädda så mycket som möjligt om det tar fyr.

Elden diskriminerar inte, elden brinner bara och ofta med förödande konsekvenser. Den sprider sig snabbt och ödelägger allt och alla i sin väg och gör det till aska. Den har till och med ödelagt hela städer som Chicago 1871. Det är därför Chicago kallas ”The second city” för det är den andra staden som står på askorna av den gamla. Om elden kan göra det med en stad vad kan den då göra med din fastighet? Skydda dig med brandisolering så att du kan köpa dig själv tid medan brandkåren är på väg. En brandisolering tål värmen och bromsar spridningen av elden så att du hinner få dig och de dina i säkerhet.

Rädda vad som räddas kan med en brandisolering

En korrekt brandisolering skyddar en byggnads bärande konstruktion och förhindrar spridning och skador. Kort sagt så köper du tid och kan rädda det som räddas kan och framförallt får du mer tid att evakuera innan brandkåren kommer. Med en korrekt brandisolering kan du till och med stänga inne elden i ett rum och den kommer att slockna av sig själv. Förutsatt att du haft en inspektion så att du vet att den fungerar. Skydda dig mot elden med brandisolering och sov lugnare om nätterna.

11 Mar 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.