Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Slipa golv går som en dans i Stockholm

Ska du slipa dina golv är det bäst att anlita en specialist i Stockholm. Då går det som en dans när duktiga hantverkare kör slipmaskinen över dina golv.

När du har ett golv som är lite illa medfaret kan du med enkla medel pigga upp det igen och få det att se ut som om det var helt nytt. En erfaren golvslipare kan slipa golv så man inte tror sina ögon. På några timmar är hela golvet som nytt och ingen ser att det varit slitet eller nedgånget.

Det kan tyckas enkelt att slipa ett golv men det tar många timmar att öva upp sig till fulländning. Tvekar man det minsta kommer det att bli fula märken där slipmaskinen stannat lite för länge. Vi pratar sekunder här, inte minuter och timmar . Det gäller alltså att ha en stadig rytm.

Slipa golv kan proffsen i Stockholm

Med facit i hand är det alltså bäst att lämna över arbetet till någon som är van att slipa golv i Stockholm. Det ger oftast ett bättre resultat än om du skulle ge dig på att göra det själv. Även om själv är bäste dräng kanske det uttrycket inte stämmer så bra in i just det här sammanhanget.

Det ska ju inte bara köras en slipmaskin utan det ska finnas en maskin på plats att köra. Den som utför arbetet måste ha skyddskläder och i de flesta fall en skyddsmask. De skall till flera olika grovlekar på slippappret och du behöver ha koll på vilka man använder i de olika vrårna.

27 Oct 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.