Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Smed i Stockholm uppfyller dina önskemål

Vill du ha något unikt kring din tomt? Något som verkligen får den att sticka ut, samtidigt som du avgränsar tomten? Låt en smed i Stockholm fixa ett staket.

Emil bodde i en villa i Stockholms kommun. Där bodde han ihop med sin sambo och hund. De hade planer att stanna där en längre tid och förhoppningsvis utöka familjen ännu mer. Emil var en riktig djurmänniska, men trots det var han så trött på andras hundar. Människorna i hans område visste inte hur man plockade upp efter sin hund.

Trots skyltar låg där något nytt nästan varenda dag. Emil bestämde sig för att sätta upp ett staket. På så sätt kunde deras hund också vara ute lös. Men han ville inte ha det vanliga nät-stängslet, utan ville ha något som verkligen stack ut. Kosta vad det ville, för vad han ville ha var ett riktigt konstverk. Ett konstverk bara en smed kunde skapa.

Otroligt resultat med hjälp av en smed

Emil tog kontakt med en smed i Stockholm och frågade om det var något de kunde göra. Givetvis var det det. Det var dessutom ett roligt projekt där de fick ha egna idéer om hur staketet skulle göras. Emil var givetvis med och bestämde.

Allt han visste var att inga ovälkomna hundar skulle kunna gå innanför. Och det skulle sticka ut. Med den konsten som en smed skapade så stack det verkligen ut. Det blev inte bara effektivt mot andras hundar, utan det var även den trädgården som blev mest sedd i kvarteret nu.

12 Aug 2023

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.