Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Takläggare vet om ett tak passar huset i Uppsala

Går man i tankar på att lägga ett nytt tak är det ofta för att det är slitet. En annan aspekt kan vara att man vill be takläggare i Uppsala att byta sort.

Ända sedan Anna och Erik köpte huset hade de pratat om att lägga originaltak. Det hade varit skiffer en gång i tiden men det var nu tegelpannor. Nu verkade det som att universum bestämt att det var dags för några av pannorna hade ramlat ner under ett oväder och krävde nu att de agerade till sist.

Därför tog de kontakt med en takläggare för att förhöra sig om det var möjligt att byta tak. Om det var det ville de givetvis ha ett kostnadsförslag. Till sin glädje fick de veta att det var möjligt och takläggaren lovade att skicka ett kostnadsförslag, vilket givetvis skulle innehålla rotavdrag.

Takläggare åtog sig jobbet

När det bara några dagar senare kom ett kostnadsförslag på hela kalaset fanns det inget att fundera på. Rotavdraget som man numera får dra av på tjänster gjorde stor skillnad. Så det tackade ja och ett datum för start bestämdes med det samma. Äntligen hade de kommit till skott och det kändes bra.

De var glada att de valt denna takläggare i Uppsala som var både noggrann och snabb. Det märktes att han arbetat länge i branschen. Så det dröjde inte länge innan tegelpannorna var borta och taket täcktes av skiffer. De stod och beundrade det tillsammans med takläggaren. Alla var rörande överens om att det hade varit rätt beslut att byta.

19 Feb 2023

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.