Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Tjäna pengar på ditt boende med hjälp av mäklare i Sundsvall

En bra mäklare vet vilka områden i Sundsvall som kommer ha en positiv prisutveckling de kommande åren. Bra för dig som vill tjäna pengar på din lägenhet.

I dag får den som arbetar som mäklare många frågor om hur bostadsmarknaden kommer se ut i framtiden. Detta är självklart svårt att säga, eftersom det beror på en rad olika faktorer. Dels hur ekonomin i stort utvecklar sig i världen och i Sverige, dels vilken bostadsmarknad det gäller.

Generellt brukar man säga att ett fastighetsköp i centrala Stockholm alltid är en bra affär. Ändå finns det historiskt sett gott om perioder då Stockholms fastighetsmarknad inte infriat dessa förväntningar. För den som vill satsa på ett fastighetsköp i en marknad med goda framtidsutsikter och där man kan kliva in som förstagångsköpare till en rimlig kostnad är Sundsvall ett bra alternativ.

Mäklare vet vilka områden som kommer stiga i värde

Innan du kastar dig in i budgivningen bör du kontakta en mäklarfirma i Sundsvall. I alla fall om du främst köper lägenhet eller villa med hopp om positiv prisutveckling. Om du endast köper med tanken att bo i bostaden under en längre tid, finns större marginaler att gå på känsla. Då är andra värden inkopplade än de rent ekonomiska.

En mäklare kan råda dig till vilka områden i Sundsvall som sannolikt kommer bli dyrare framöver, och vilka som antagligen nått sin högsta nivå redan nu. När du väljer mäklare bör du självklart välja en med god lokalkännedom och många år i yrket.

20 Jan 2023

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.