Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Välgjord badrumsrenovering på Lidingö

Badrummet är kanske är det första man ser på morgonen och det sista man ser på kvällen. Då vill man att det ska vara fint. En badrumsrenovering i villan på Lidingö ger den rätta lyxiga känslan.

Det skall vara skönt att stiga upp på morgonen och göra sig i ordning för dagen. Därför är det viktigt att mötas av ett välkomnande rum. Bra, vackra material och fin ljussättning gör mycket för att skapa den känslan. Färgsättning och material på väggar och golv skapar det första intrycket. Om man väljer vitt och fräscht eller kanske en lite varmare gul eller grön ton på kaklet är avgörande för den känsla man får.

När man gör en badrumsrenovering lönar det sig att lägga tid på att planera detaljerna. Hur många handfat det skall vara, exempelvis, och om det skall finnas badkar. Det beror ju på vilka det är som använder rummet. Ett varmt golv är nog alla överens om att det skall vara.

För att göra en badrumsrenovering behövs pålitligt yrkesfolk

Det är både vatten och el som man har att göra med och det är en farlig och svår kombination. Gör man det inte rätt från början kan det bli dyrt att rätta till. Dessvärre gäller inte hemförsäkringen heller om man gjort det själv.

Ett pålitligt företag som gör badrumsrenovering har alla certifikat som behövs för att arbeta i våtrum. De har dessutom öga och erfarenhet av vad som brukar bli bra. Hör man av sig till dem så kommer de hem och hjälper till med planeringen.

20 Sep 2021

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.