Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Välj en rolig och trevlig målare i Uppsala

De flesta målare i Uppsala är mycket bra på sina arbeten. Alltså kan du lyxa till det genom att välja en målare du dessutom tycker verkar trevlig och rolig.

Om du vill vara lite lustig när du ringer till en målare i Uppsala för att göra en beställning, kan du öppna samtalet så här: “Hej! Det är lilla mamma. Kan du måla hela världen blått för mig?” Sannolikt kommer vederbörande svara nej, men kanske kommer du kunna läsa av tonfallet i svaret och se om du hittat en målare med humor eller inte.

Om du ska anlita målaren för mer omfattande jobb, kan det nämligen vara en god idé att se till att du får tag på just en trevlig sådan. Ofta sker ju måleriarbeten inne i kundens hem, och om jobbet pågår under lång tid kommer det vara en bättre miljö för er båda om ni kommer överens på ett personligt plan.

Ditt hem är arbetsplats för målare

De som arbetar som målare i Uppsala brukar nämligen vara mycket kompetenta och erfarna hela bunten. I alla fall de som lyckats hålla igång sina verksamheter över lite längre tid. Så du kommer inte ha några problem med att hitta en som kan få jobbet gjort på rätt sätt. Du kan alltså helt klart unna dig lyxen att välja en målare du tycker är trevlig.

Se till att bjuda på kaffe då och då, särskilt om du också är hemma och jobbar. När ditt hem är någon annans arbetsplats har du faktiskt lite socialt ansvar att se till att arbetsmiljön är trevlig. Det kan till exempel vara en fin gest att inte förbjuda toalettbesök, vilket faktiskt är något som vissa målare rapporterar om från sin verklighet ute i fält.

15 Nov 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.