Bloggen som öppnar dina ögon för din Bostad

Varför välja ett nyckelfärdigt hus?

Anledningen att välja nyckelfärdigt hus varierar. En av de största är att husägaren kan flytta in i sitt nya hus med detsamma, utan att behöva tänka på något.

Kerstin och Albin satt vid köksbordet. Framför sig hade de färg- och tapetprover och mycket annat. De skulle nämligen bestämma hur det nya husets rum skulle se ut. Vilka vitvaror som passade bäst och vilket kök de ville äta frukost i många år framöver. Det var kul men lite pirrigt, tyckte båda två.

De hade köpt ett hus som skulle byggas på den ärvda tomten i utkanten av stan. Efter mycket diskussion hade de avfärdat tanken på ett originellt hus ritat bara för dem. Nu skulle de i stället satsa på nyckelfärdiga hus. Ett smart alternativ där byggföretaget skulle göra allt från början till slut.

Nyckelfärdigt och vackert hus

De hade valt ett enplanshus av flera anledningar. För visst var det skönt att slippa släpa dammsugaren upp till övervåningen varje gång det skulle städas. Men mest hade det valt ett plan för att de ville bli gamla här tillsammans. Då behövde det vara lätt att ta sig runt även om någon av dem behövde rullstol eller rullator.

När bygget satte igång kunde inte Albin låta bli att åka förbi och se hur arbetet fortgick. Han berättade för Kerstin om företagets otroliga planering. Hantverkarna avlöste varandra så att jobben överlappade. Dagtid var det alltid aktivitet i huset. Med den farten skulle de snart kunna flytta in i ett nyckelfärdigt hus som var deras alldeles egna. Beställ ett nyckelfärdigt hus av detta företag: www.nyckelfärdigahus.nu

1 Jul 2022

Välkommen till Fönster-Bloggen

Du har hittat till Fönster-Bloggen, bloggen som öppnar dina ögon för din bostad! Här hittar du gott och blandat inom bostad, bygg, renovering och självklart fönster. Vi hoppas att du hittar mycket matnyttig information, blir inspirerad och kanske får upp ögonen för något kul du kan göra hemma hos dig för att göra din bostad bättre.